Valentino se mění na “On club”

Počátkem srpna 2011 bude největší pražský gay club představen pod novým jménem a s naprosto novým konceptem. Legendární místo pro setkávání na Vinohradech bude mít od tohoto okamžiko do budoucna jméno ON CLUB. Počínaje otevřením kavárny a Disco patra v prvním týdnu měsíce srpna, ON nabídne pražskému nočnímu životu novou vizi a kvalitu zábavy.


“Jméno, které jsme zvolili, je mnohostranné”, říká Daniel Goris z nového management týmu. “ON nemá jen význam a použití ve dvou jazycích, je ale rovněž velmi pozitivní a má silný náboj. Myslíme si, že dokonale reprezentuje nový koncept klubu.”


První možnost navštívit nový club bude na počátku srpna při otevření dvou vrchních poschodí, kavárny a Disco partra.


Po renovaci se kavárna ukáže v novém jako moderní a okázalé místo pro posezení a relaxaci. Bude otevřena 7 dní v týdnu, denně od 10.00 do 5.00 hodin. Tedy celých 19 hodin každý den. Vedle pohodlného sezení, příjemné obsluhy a klidné lounge hudby nabídne kavárna také po celou dobu jídelní lístek. “Představíme malé, dostupné, ale velmi kvalitní menu, které bude k dispozici po celou otvírací dobu”, vysvětluje Daniel Goris. “To přinese zkušenost, která na Vinohradech zatím není a rozhodně chybí.”

Každý pátek a sobotu oživí kavárnu DJ svým lounge, deephouse a progresivní hudbou, prezentovanou hudebním uskupením Wave of Sence. Jeho frontman je DJ Pat Heart a právě na něj a jeho kolegy se můžete o víkendech těšit.


Disco v prostředním patře se v těchto dnech mění na pulzující, barevné místo s každodenní obměnou programu a veselou disco a pop hudbou. “S novým zvukovým systémem, kompletně  novým barem a hlavně zbrusu novými dámskými i pánskými toaletami, Disco patro nabídne našim hostům  kvalitní zábavu”, dodává Goris.


S renovací celého clubu vzniknou 3 nové zóny. Mezi ně bude patřit zóna Chillout, která nabídne odpočinek vedle disca, bude potažená rudým sametem a opatřená starožitným nábytkem. Chillout bude perfektní místo pro setkání s přáteli, popovídání i naplánování zbytku noci.


Nové webové stránky ON clubu najdete na www.onclub.cz. Zatím co plná verze webových stránek bude představená v průběhu otevírací párty, již teď je možné shlédnout připravovaný program a zaregistrovat se jako člen. Z nových členů budou pak vylosovány VIP lístky na některou z otevíracích párty.


“Více podrobností o otevíracích večírcích bude zveřejněno již brzy”, dodává Goris. “Mezi tím zůstávají některé části celého clubu otevřeny: naše spodní clubové patro v současné době 7 dní v týdnu zůstane otevřeno až do rozlučkové párty 30. července.”