Nejnovější informace o otevření clubu Max


Více než rok chyběl v Praze velký taneční gay club. Nyní nastává ona chvíle! Na Vinohradské ulici 40 se v Březnu otevře club Max! Prostor po bývalém On clubu, Valentinu a Gejzeeru prošel kompletní rekonstrukcí a vypadá to, že se můžou Pražané ale i turisté těšit na opravdu kvalitní club západoevropského střihu. Robert Vůjtek z realizačního týmu clubu Max poskytl webu Honilek.cz rozhovor.


max

 

Otázka která čtenáře  zajímá asi nejvíce, kdy se club otevře a co se chystá na opening party?

Club budeme otevírat v březnu, přesný termín bude zveřejněn v průběhu 10 dnů. Na otevření připravujeme Opening White Party.


Na co se můžou hosté těšit? Bude to takový lepší a větší Termix? Co hudba & Darkroomy?

K novince v klubu patří labyrint, v tomto prostoru je počítáno s  darkroomi,  inspirativními zákoutími a otevřením některých prostor, které byly uzavřeny. Dále jsme upravili prostory taky, aby byl začleněn nekuřácký koutek, pro stále větší část návštěvníků. Připravili jsme také  pro návštěvníky aktivní led stěnu, která bude mít možnost 3D zobrazení a promítání naprogramovaných prvků.  Clubu Max nabídne dva bary, hlavní velký bar a pivní, tak aby návštěvníci čekali na drink  co nejkratší dobu.

Club Max bude alternativou clubu Termix. Chtěli bychom se zaměřit na další segment (jinou část) gay klientely, který vyhledává jiný typ muziky, než jaký je produkován v Clubu Termix. Do nového klubu se budeme  snažit pozvat návštěvníky na taneční hudbu jako je Disko house, Chill-out, Tech house,  nebo u speciálních parties na odlišnou hudební produkci. Při tematických párties budou zváni DJ z Česka i Evropy. Také počítáme s tím, že zde dostanou příležitost začínající DJové.


dsc00670_resize


Jaká bude otevírací doba, jaké bude vstupné a v jaké cenové relaci se  budou pohybovat nápoje?

Otevírací doba bude pátek a sobota od 22:00 do 6:00. Mimo tyto dny  uvažujeme o pořádáním soukromých akcí na objednávku. Dále s akcemi pro neziskové organizace, které jsou zaměřené na  GL komunitu. Prostor budou mít také charitativní akce. Se vstupným nepočítáme, kromě speciálních akcí pořádaných několikrát do roka. Ale  bude zavedena povinná konzumace na baru, její výše bude upřesněna, nebude však přesahovat 100 Kč. S tím, že ceny na nápojovém lístku budou totožné s clubem Termix. Dále uvažujeme, že bude propojena tato konzumace s klubem Termix. Na vysvětlenou, když si koupíte povinnou konzumaci v Maxu, nemusíte kupovat již v Termixu a naopak. Tuto variantu v současné době řešíme z technické stránky.  Podrobnosti budou zveřejněny na Facebooku před otevřením.

 

dsc00673_resize

 

Někde mají VIP zonu pomalu přes polovinu clubu, jinde to striktně odmítají, dokonce na tom staví svůj koncept. Jak to bude u vás?

Jak jste správně řekl, dle našeho konceptu  s VIP zónou nepočítáme, bude zde pouze jedna VIP toaleta otevíraná pomocí čipu, Jinak všechny prostory klubu, budou přístupny všem hostům s výjimkou dark-roomu, kam bude mít přístup pouze mužská část návštěvníků.


Možná někdo kdo čte tento článek nemá práci, máte / budete mít nějaké volné pozice?

Právě jsme začali s výběrem zaměstnanců, hledáme především profesionální barmany a personál na debaras. Pokud by měli Vaši čtenáři zájem můžou zaslat životopis pomocí FB na www.facebook.com/club.termix

 

Na gay mapě je už nyní uveden Club Max, co vás přimělo jméno poupravit na TerMax?

My jsme název nezměnili, klub se jmenuje MAX, pouze spadá do stejné vlastnické struktury jako TerMix a proto je toto zohledněno v logu klubu MAX – terMax.


A poslední otázka, club Termix bude fungovat i nadále i program bude stejný?

V současné době se nepočítá s úpravou programu v clubu Termix a tímto  bych rád pozval čtenáře na pravidelnou středeční párty s česko-slovenskými songy.

 

Děkuji za rozhovor. Jakub

 



O historii prostoru Vinohradská 40 se můžete dovědět více, v jednom ze starších článků na Honilek.cz  http://www.honilek.cz/2013/08/10/valentino

Aktuální informace na: http://www.facebook.com/Honilek