Co nového v Pražském gay životě?

Za posledních pár měsíců se toho na pražské gay clubové “hospodské” scéně hodně změnilo. Jako první se poroučel The George na Vinohradech a to ještě v době probíhající Prague Pride v srpnu 2013, následoval ho oblíbený Queens, který zavřel ke konci listopadu. Nutno dodat, že oba cluby byly otevřené krátce a spousta lidí je ani nezaregistrovala. Měsíc po nich, těsně před Silvestrem se přeměnil privátní club pro gaye na privátní club pro pány, jednoduše řečeno, za tyčemi už netancují kluci, ale holky:)))


V tomto roce po devíti letech úspěšné existence skončila Latimerie. Po zkrácené otevírací době a pár vynechaných víkendech skončil za chvíli i Fenoman. Jako zázrak vydržel až do nedávna mutant jménem Valentino, který chtěl původně navázat na slávu dávno zaniklého Valentína, potom následně využít strategického místa Radio-Páláce, kde se připravovalo otevření clubu Max. Začátkem dubna 2014 se Valentino nakonec dočkalo, vedle, ve spodní části budovy se otevřel Max, ale požadovaný efekt se nekonal, ba naopak, těch pár zbytků gayů, kteří se i v pátek v noci dali spočítat na prstech jedné ruky, utekli dolů.


Začátkem května 2014 Valentino neuhradilo další nájem a majitelé domu prostor uzavřeli a zapečetili. Dnes je vrchní prostor uzavřen a nedávno byl doplněn i o cedulku, která nabízí pronájem tohoto prostoru. Pokud jste dobrodružné povahy, můžete si to zkusit, za 125 tisíc korun měsíčně. Nyní patrně pro menší zájem byl snížen na 99 tisíc.



Vstup do Valentina

dsc01967_resize



Zapečetěné dveře

dsc01966_resize

 

 

Po uzavření

dsc01993_resize

 

 

Kdyby měl někdo zájem …

dsc02004_resize

 

 

 

A tak jak to v životě bývá, když se dva perou třetí se směje. Začátkem března otevřený podnik Termax bývá každý víkend plný. Vypadá to, že staré dobré časy, se alespoň částečně vrátily.

 

dsc01969_resize

 

 

A takhle to je v noci

dsc01973_resize

 

 

Aby bylo info kompletní, místo Latimerie se v druhé polovině května otevřela kavárna Sapho. Dočkáte se kompletně vyměněného interieru, rozsáhle nabídky vín a taky rozdílné provozní doby, kdy je otevřeno každý den od oběda, kromě neděle a pondělí, kdy je zavřeno. Stránky kavárny:http://www.sapfo.cz/

 

Honilek.cz - Již 14 let!