EXCLUSIVNĚ: AXM club přichází do Prahy!

Dva gay kluby v Manchesteru, jeden v Glasgow a další klub a gay hotel na Maltě, tak by se dala jednoduše shrnout britská skupina AXM která nyní přichází do Prahy.

 

axm-mcr-header-2012new2

 

 

Exclusivně serveru Honilek.cz poskytl rozhovor Lord Haydn Pope, vlastník AXM group.

 

(Redakčně zkráceno)

 

Něco o Vás?

Pocházím z Walesu, ve Velké Británii, pracuji v tomto odvětví již 11 let, řídím 5 poboček a střídavě žiji mezi Manchasterem a Maltou. Nyní budu otevírat šestou a to v Praze. Sponzoruji také výstavbu školy pro děti, v Africké Mallawi.

 

Proč jste si zvolil pro svůj další projekt Prahu?

Praha je slavná, relaxační, komfortní a taky protože že je hodně liberální.

 

Řeknete nám něco o klubech, které současně máte?

 

Máme dvoupodlažní AXM club ve Village v Manchastru, další AXM club v Glasgow a na Maltě, Iconic bar v Manchasteru a Gay Exclusive Bontique Hotel na Maltě právě dokončujeme.

 

Jak se bude nový klub jmenovat a jaký bude mít koncept?

AXM Prague to bude zábava, párty, atmosféra, tanec, soutěže, Drag Queens, interpreti ze zahraničí a mnoho dalšího. Chceme do Prahy přinést něco nového a posílit Pražský gay life.

 

Kdy se AXM Prague otevře?

Na čtvrtek, 30. Dubna chystáme velkou opening party, náš klub najdete na adresse Vinohradská 40 v Praze, v místech dnešní klubu Farrango. Těšit se můžete i na naší zahrádku!

 

Připravujete něco na Prague Pride, která bude probíhat od 10 do 16 Srpna 2015?

Ano! AXM Truck, který bude stylově sladěn s naším klubem, aby jste ho v průvodu jasně identifikovali. Každý den po dobu Pride budeme mít speciální parties s mezinárodními umělci.

 

 

Další podrobnosti rozsáhlejší rozhovor najdete již brzy na Honilek.cz ale je jisté že se v Praze rodí něco zcela nového, co by Pražskou gay scénu mohlo nakopnout … Více o AXM: http://www.axmgroup.co.uk/


image11