Queer Ball – Již druhý ples v Praze! V pátek 23. února 2018

qb2018-plakat


www.facebook.com/events/129027761154477/


Druhý queer ples v Praze pod záštitou primátorky Krnáčové bude moderovat Jan Cina a Petr Vančura

Třetí únorový pátek roku 2018 se v hlavním městě uskuteční druhý ročník plesu určeného LGBT+ lidem a jejich přátelům. Spolek STUD, který ples organizuje, tak navazuje na úspěšnou tradici akce pořádané již pěti let v Brně s cílem oživit pražskou společenskou a kulturní queer scénu plesem, který si každý návštěvník může užít se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.


„V loňském roce jsme v Praze založili tradici plesu určeného speciálně pro lesby, gaye, bisexuály, transsexuály a jejich přátele. Po organizačně úspěšném prvním Queer Ballu v metropoli jsme se rozhodli pokračovat v organizování této společenské plesové akce i v dalších letech,“ říká Marek Christ z organizačního týmu.


Queer Ball – ples v Praze pro všechny, kdo jsou queer, se uskuteční v pátek 23. února 2018 od 19:00 v Tresor Clubu, Vinohradská 25.


Organizátoři se rozhodli, že letošní Queer Ball bude nést podtitul „Colours of Life“. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru vhodného plesového oděvu různými barvami, které mají symbolizovat pestrost lidského života.


„Každý náš ples má své téma, pokračujeme v tradičním pojetí Queer Ballu, které se osvědčilo v minulých letech. Věříme, že návštěvníci budou opět šikovní a kreativní a dokážou svůj outfit dokonale vyladit,“ doplňuje Marek Christ.

 

V klubu na Vinohradské ulici v centru metropole budou moci návštěvníci protancovat na parketu celý večer, během kterého pro ně bude připravený doprovodný program, jehož součástí bude tombola nebo taneční a umělecké vystoupení.


Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Eremy a moderátorská dvojice Jan Cina a Petr Vančura, jež tvoří partnerskou dvojici a návštěvníci je mohou znát z divadelních představení nebo z pořadu Tvoje tvář má známý hlas.


Záštitu nad plesem převzala primátorka hlavního města Adriana Krnáčová.


„Už teď se těšíme na všechny návštěvníky dalšího pražského Queer Ballu a doufáme, že ples bude ještě úspěšnější než ten loňský“ dodává na závěr Marek Christ.


Prodej vstupenek probíhá na webu www.queerball.cz a v současné době již je prodána více než třetina vstupenek.


Kontakt pro média:

Marek Christ, tel. 603 367 762, marek@queerball.cz, www.queerball.cz