Madonna s novou deskou již tento týden!


MADONNA s novou deskou již tento týden!

 

V pátek 23. března vychází dlouho očekávaný album královny popu, který se pyšní titulem MDNA. Na v pořadí již 12. studiovce nás největší ikona gayů Madonna zavede na parket (Girl Gone Wild, Give Me All Your Luvin’), ale taky nás dožene k slzám (Masterpiece - song oceněný Zlatým Globem za nejlepší filmovou píseň roku).


Na desce spolupracovala Madonna, jak už je to u ní zvykem, s elitou světové hudební scény. Ať už je to francouzský DJ Martin Solveig, dlouholetý spolupracovník William Orbit, nebo bratrské duo DJů Alle a Benny Benassi. Za mikrofon se pak postavily rapperky M.I.A. a Nicki Minaj, nebo slavné duo LMFAO na remixu pilotního singlu.


Ke každé správné desce se pojí i koncertní šňůra, a v případě Madonny bude, jak jinak, celosvětová. S připravovaným turné s jednoduchým názvem 2012 WORLD TOUR zavítá i do Evropy. Nejblíže k České republice bude 29.7. ve Vídni, nebo 28.6. a 30.6. v Berlíně. Pokud se nemůžete rozhodnout, na který z nich vyrazit, možná Vám to ulehčí televize FUN 1.

Proč právě FUN 1? Jako jediné médium v Česku totiž nabízí soutěž o 2 VIP lístky na berlínský koncert Madonny. Vstupenky obsahují kromě luxusních míst k sezení blízko pódia také bohatý catering a VIP dárkové balíčky. A kdyby to nestačilo, dopravu a ubytování v luxusním berlínském hotelu získáte od FUN 1 zdarma!


Pokud vám je nad 18 let a znáte odpověď na otázku:


„Kolikrát navštívila Madonna se svým turné Prahu?“


A) 2-krát,

B) 5-krát,


můžete zkusit štěstí a poslat SMS ve tvaru: FUN (mezera) MAD (mezera) A nebo B (mezera) a Vaše kontaktní údaje (jméno, adresa) na číslo 900 20 50 z České republiky, nebo 66 77 ze Slovenska.


Losování výherců proběhne 17. června 2012 v 19. hodin, živě, ve vysílání hudební televize FUN 1! Držíme palce a pokud se na Madonnu podíváte právě Vy, nezapomeňte se s námi o zážitek podělit!


Více info najdete na stránkách www.fun1.cz

 

facebooku FUN 1: www.fb.com/FUN1TV